Επισκευή Οικιακών και Επαγγελματικών συσκευών

Πολλές από τις οικιακές και επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές, λόγω, είτε της κακής χρήσης, είτε της υπερ-χρήσης, είτε ακόμη λόγω της χαμηλής ποιότητας κατασκευής παρουσιάζουν προβλήματα λειτουργίας, πολλές φορές επικίνδυνα για τον χρήστη, ή δεν λειτουργούν, λόγω μηχανικής ή ηλεκτρικής βλάβης.

Πολλές φορές αυτές οι βλάβες είναι εύκολο να επισκευαστούν, κάνοντας τη συσκευή να λειτουργεί σαν καινούργια ή ακόμη και καλύτερα από μία καινούργια συσκευή, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής! Αρκετές, επίσης, φορές, το κόστος επισκευής είναι αρκετά χαμηλότερο σε σχέση με την αγορά μίας νέας συσκευής για την αντικατάσταση της παλαιάς.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον έλεγχο, τη συντήρηση και την επισκευή όλων των τύπων και ειδών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών, όπως μίξερ, σκούπες, ξυριστικές μηχανές, κ.ά.

 Εάν έχετε κάποια οικιακή ή επαγγελματική συσκευή αδρανοποιημένη λόγω βλάβης, ή κάποια συσκευή που πιστεύετε ότι χρειάζεται συντήρηση, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μια ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ της ζημιάς και να σας συμβουλέψουμε για την αντικατάστασή της ή για την επισκευή της.

 

 Επισκευή οικιακών συσκευών

Επισκευή μοτέρ μίξερ και σκούπας

Επισκευή βιομηχανικής σκούπας

Επισκευή μοτέρ βιομηχανικής σκούπας

Επισκευή – περιέλιξη μοτέρ πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων

Επισκευή – περιέλιξη μοτέρ επαγγελματικής μηχανής κοπής καφέ

Επισκευή μηχανήματος κοπής καφέ

 

Λύσεις για κάθα ανάγκη
Επισκευή και περιέλιξη

ΠΕΡΙΕΛΙΞΗ ΠΟΜΠΙΝΑΣ AC.DC ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ !!!

Περιέλιξη Πομπίνας
Η περιέλιξη γίνεται με ΧΑΛΚΟ ΙΤΑΛΙΑΣ διπλής μόνωσης και υψηλής θερμοκρασίας με ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ και βερνίκια φούρνου.

Είμαστε στη διαθεσή σας για κάθε καινούργια συνεργασία.